Webdesign Assen

Compleet & makkelijk zelf te beheren

Bij AIRmediadesign heb je al een professionele en prachtige website vanaf €349,99!

Al onze websites:

Jouw onderneming & idee

Onze uitvoering

Heb jij een super mooi idee voor jouw website? Vertel het ons en wij maken jouw visie werkelijkheid door tot in detail jouw wensen te weergeven. Je mag onbeperkt feedback geven totdat het precies is wat jij in gedachten had! Voor ons is het aller belangrijkste dat de klant apetrots is op zijn/haar website.

Heb je er juist niet zo veel kaas van gegeten en besteed je het liever uit? Onze vormgevers verdiepen zich in het bedrijf om zo voor jou de best passende website te maken! Ook dan mag je onbeperkt feedback geven tot dat het precies is wat jij mooi vind.

ALL-IN Budget

excl. BTW

Zilveren website

excl. BTW

Gouden website

excl. BTW

Niet 1 website maar 3!

Geschikt voor computer, tablet & telefoon

Bij AIRmediadesign heb je al een professionele en prachtige website vanaf €349,99!

Zo kunnen alle ondernemingen, groot of klein, een prachtige bedrijfspagina laten ontwerpen. Buiten ondernemingen is dit ook ideaal voor; bloggers, influencers, hobbiers, kunstenaren, fotograven… ga zo maar door. Zo kan jij jezelf, of je bedrijf, met 2 benen op de grond zetten zodat jij verder kan naar de volgende stap!

Hosting abonnement: € 99,- per jaar

Compleet hostingpakket inclusief SSL beveiliging

Heb jij een super mooi idee voor jouw website? Vertel het ons en wij maken jouw visie werkelijkheid door tot in detail jouw wensen te weergeven. Je mag onbeperkt feedback geven totdat het precies is wat jij in gedachten had! Voor ons is het aller belangrijkste dat de klant apetrots is op zijn/haar website. Heb je er juist niet zo veel kaas van gegeten en besteed je het liever uit? Onze vormgevers verdiepen zich in het bedrijf om zo voor jou de best passende website te maken! Ook dan mag je onbeperkt feedback geven tot dat het precies is wat jij mooi vind.

Inhoud hosting abonnement

Extra details: