Veelgestelde vragen

Je kan altijd met ons chatten!

Klik rechtsonderaan op het oranje bolletje 😉

Wat is een repsonsive website?

Dit is een website die zich aanpast aan alle schermformaten zodat navigeren en lezen optimaal mogelijk zijn op elk apparaat waarop de website kan worden bezocht.

 

Wat een kost een website?

Klik hier om te kijken hoeveel een website kost, heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Wat zijn de vaste kosten bij aankoop van een website die ik zelf kan updaten?

Er zijn geen vaste kosten bij/na de aankoop van een website. Er zijn dus geen vaste licentie- of onderhoudskosten. Kortom, als je ons niet nodig bent, heb je geen kosten (behalve de kosten van je provider waar de website wordt gehost)

 

Hoe werkt maandelijks onderhoud bij jullie?

Wij onderhouden je website al vanaf € 30,- excl. BTW. Wanneer wij je website onderhouden bieden wij je de mogelijkheid om dit maandelijks te kunnen opzeggen. Zo zit je dus nergens aan vast!
Ook kan je bij ons een strippenkaart aanschaffen. Dan heb je 5 of 10 uur werk van ons te goed. Dit kan je inschakelen wanneer en waarvoor je maar wil.

 

Krijg ik een losse mobiele website bij aankoop van een responsive website?

De website die wij voor je maken is geschikt voor alle apparaten.

 

Ik wil een website die perfect past bij mijn huisstijl en uitstraling. Is dat mogelijk?

AIRmediadesign is een specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van een website op maat. Je geeft aan wat je wensen zijn en wij zorgen dat jij dit terug ziet in je website.

 

In hoeverre zit ik vast aan een ontwerp bij een website op maat?

Voor onze programmeurs beginnen met het maken van je website proberen wij eerst je bedrijf zo goed mogelijk te leren kennen. Je krijgt dus altijd een op maat gemaakte website!

 

Heb ik zelf invloed op de vindbaarheid van mijn website?

Wanneer je ons een website laat bouwen proberen wij er voor te zorgen dat je zo hoog mogelijk verschijnt in de zoekmachines.

 

Hoe bepaal ik de beste navigatie en structuur voor mijn website?

Voor dat onze programmeurs starten met het maken van je website helpen wij je bij het bedenken van de ideale sitestructuur voor bezoekers. Het is van groot belang dat dit zorgvuldig gebeurt. Wij steunen je hierin dus volledig.

 

Hoe ga ik te werk met de teksten op mijn website?

Het is heel belangrijk om veel tijd te besteden aan de teksten die in je website staan. Deze moeten namelijk alle trefwoorden bevatten waarop je gevonden wil worden, het mogen geen opsommingen van woorden zijn. Er moet dus vooraf goed nagedacht worden over de inhoud van je website.

 

Hoe zit het met de ondersteuning na de aankoop?

Ook na de aankoop bent je verzekerd van ondersteuning. Mocht je toch nog een vraag hebben dan kan je altijd contact met ons opnemen. Als je de onderhoud van je website door ons laat verzorgen zullen wij nooit een extra rekening naar je versturen.
Wilt je regelmatig ondersteuning? Dan hebben wij onderhoudspakketten en strippenkaarten.

 

Kan ik ook de hosting van de website bij jullie regelen?

Ja, het is belangrijk een goede hostingpartner te nemen. Wij adviseren altijd een hostingbedrijf dat belangrijke opties aanbiedt zoals bijv. automatische dagelijkse backups. Bij ons is je website in goede handen, wil je je website hosten via ons? Dan betaald je €99 excl. BTW per jaar.

 

Staat je vraag er niet bij?

Neem dan contact met ons op.