SharePoint online

implementatie op maat

SharePoint is hét platform dat communiceren, delen, synchroniseren en informatiekoppelingen mogelijk maakt binnen jouw organisatie. Traditioneel is dit softwarepakket van Microsoft zeer sterk op het gebied van intranet, samenwerking, documentmanagement en extranet.

De kerngedachte van SharePoint online is informatie delen. Je deelt eenvoudig met je klanten (via extranet), leveranciers en medewerkers onderling (intranet). SharePoint online is een wereld aan mogelijkheden voor jouw organisatie!

Projectenportaal in SharePoint

In veel organisaties wordt gewerkt met projecten. Deze projecten bevatten veelal documenten, taken en een tijdspad.

Met een projecten portaal in SharePoint kan deze informatie via een projecten website worden gedeeld met de belanghebbenden. Hierdoor blijft de informatie centraal beschikbaar vanaf elke werkplek met een internetverbinding.

Taken kunnen worden toegekend aan personen en de voortgang kan hiervan worden bewaakt. Tevens is het mogelijk om online samen te werken aan documenten.

Deze bedrijven gingen je voor

Bedankt namens AIRmediadesign

Projectenportaal in SharePoint

Overstappen op SharePoint? Als SharePoint specialist verzorgen wij een afgestemd advies, maken het je makkelijk en verzorgen de hele implementatie geheel op maat volgens de eisen van uw huisstijl.

Afspraak maken

Onze SharePoint-specialist wisselt graag eens van gedachten met je over de mogelijkheden. We leggen je graag alles uit over de mogelijkheden die SharePoint te bieden heeft.