Portfolio van AIRmediadesign

Uniek & altijd op maat gemaakt

Datelnet.nl

Heroes in Engineering

Voor het bedrijf Datelnet hebben we een strakke en professionele website gemaakt. Hierin hebben we de huisstijl van het bedrijf door de hele website heen verwerkt. Het design moest er “werelds” uit komen te zien en wij zijn van mening dat ons dat aardig is gelukt!

Happygarden-assen.nl

Chinees-Indisch restaurant

Happy Garden heeft twee locaties in Assen, dit hebben we opgelost door een mooie landing-page te maken waar de klant een keuze kan maken tussen de locaties. Vanwege het jaarlijkse TT festival en de buitenlandse toeristen die soms een hapje komen eten is de website meertalig. De website is modern en duidelijk opgesteld. Ook is er een live chat aan gekoppeld zodat klanten direct kunnen chatten met het personeel van Happy Garden!

Ollies-ink.com

Think Before You Ink

Ontzettende mooie one-page gemaakt voor ollies-ink.com! Ollies-Ink is vanaf januari 2019 full-time open. Dankzij een handig booking systeem kunnen al zijn klanten op de website een afspraak maken. Zodat Ollie meer tijd heeft voor tattoo’s zetten dan zijn eigen secretaresse spelen. Echt heel mooi geworden en volledig naar wens! De website is gelinkt aan zijn Instagram, zodat elke foto/video die hij daar post, direct op zijn website te zien is. Super functioneel dus.