Maandelijks onderhoud vanaf €30,- per maand

Wanneer jij er geen tijd voor hebt

Heb jij veel te vertellen of te laten zien?

Maar heb jij het zo druk dat je er eigenlijk niet aan toe komt?

Valt het hele 'internet gebeuren' niet in jouw straatje?

Dan kan je bij Airmediadesign een onderhoudspakket of strippenkaart aanvragen.

Er zijn 3 onderhoudspakketten waaruit je kan kiezen.
Het pakket wat het beste bij jou past gaat om de regelmaat dat jij graag aanpassingen wil aan je website. Maandelijks, wekelijks of dagelijks.
Heb je ons juist heel sporadisch nodig? Dan past een strippenkaart beter bij jou. Hieronder geven we overzichtelijk weer wat de verschillen zijn.

Drukke ondernemer?

Maandelijks onderhoud

Heb jij een actieve website of webshop? Vind jij het tóch enorm lastig om de aanpassingen zelf te doen? Of heb je er simpelweg geen tijd voor?

Wij willen met liefde deze aanpassingen voor jou doorzetten op jouw website. Aanpassingen zoals: prijswijzigingen, content of media toevoegen, pagina’s wijzigen etc. worden allemaal voor jou geregeld. 

Top, weer een zorg minder… jij kan je tijd ergens anders wel voor gebruiken!

Maandelijks

excl. BTW

Maandelijks

per maand, excl. BTW

Wekelijks

per maand, excl. BTW

Dagelijks 24/7

per maand, excl. BTW

Sporadisch hulp nodig?

Strippenkaarten

Jouw website rijdt als een trein. Je hebt alles onder controle. Toch wil jij graag iemand die onderhoud pleegt op jouw website. Maar dit hoeft van jou niet regelmatig. Je wil natuurlijk niet betalen voor iets wat je niet gaat gebruiken. Dan kan je kiezen voor een strippenkaart. Je kan kiezen tussen 5 of 10 uur en dit mag je inzetten waarvoor en wanneer jij maar wil! Wij zorgen elke maand voor een urenspecificatie. 

5 uur strippenkaart

excl. BTW

10 uur strippenkaart

excl. BTW

Cms Updates & onderhoud

Zo is je website altijd up to date!

Een website is net als een smartphone, regelmatig komen er updates beschikbaar waardoor je website snel en goed beveiligd blijft.  AIRmediadesign helpt je graag met het up-to-date houden van je website of webshop voor een lage prijs. We kijken regelmatig of een een update beschikbaar is en zorgen dat deze probleemloos op je website of webshop terecht komt.

per maand, excl. BTW